Fånga flödet

by Amanda Randau

IMG_8293.jpg

Fånga flödet

En blogg föds

Ni som känner mig eller följt mig på sociala medier ett tag vet att jag lever mitt liv efter årstidernas skiftningar, de astrologiska aspekterna och naturens rytm. Jag lyssnar på min kropp, själ och universums budskap. Jag planerar inte stramt, accepterar att jag inte kan styra resultat och håller gärna livet öppet för de förändringar som erbjuds. Jag försöker fånga flödet. Jag tror mycket på The law of attraction.

Idag möts Jupiter (planeten för lycka och framgång ) och solen i en konjunktion i optimistiska Skyttens tecken. Jupiter och solen har inte mötts i skytten på 12 år så detta är ett riktigt pangmöte. En av årets lyckligaste dagar. Kan ni känna det härliga och glada flödet?

Wow, jag som dessutom är född med solen i fiskarna har en riktig drömdag för min karriär då Jupiter och solen befinner sig i zonen för ambitioner, framgång och status.

Så är det inte spännande att jag just idag blev omnämnd i en av mina favoritbloggar

Helenas horoskop ? Det går helt i linje med Jupiters välsignelser. Tusen tack Helena, är så otroligt glad då du är en av dem som dagligen inspirerar mig genom din härliga blogg.

Jag älskar att få bekräftelse på hur universum arbetar för oss om vi bara tillåter flödet.

Så dagen till ära vill jag tillkännage min blogg för världen. Här kommer ni att kunna läsa om stresshantering, mental coachning, självläkning, kinesisk läkekonst, spiritualitet, astrologi, meditation och yoga. Säkert en massa mer som jag inte vet om än också. Eller önskemål som ni har.

Min intention med bloggen är att ge dig tips och ideér, motivation och inspiration för att du ska hitta ditt flöde och förverkliga din potential. Det finns så mycket härlig mystik i livet och det här är en plattform där den kan få flöda fritt.

Kärlek till er denna lyckodag!

Spiritualitet, Astrologi, Flöde the law of attraction, omnämningar, universum