Modig som naturen

by Amanda Randau

Modig som naturen

Nymåne i väduren. Nymåneritual. Självförtroende. Naturens cykler. Förverkliga sina drömmar

Nymåne i Väduren

Känner ni kraften och känslan av en ny start som hänger i luften. Våren fullkomligt dundrar in i Göteborg idag samtidigt som vi har en nystartade nymåne i Väduren.

Känslan jag får till mig är, nu eller aldrig. Precis som våren så tydligt kände idag. Vi vill förändra, röra oss och hitta nya vägar.

Nytt karriär? Vårstädning? Nyförälskelse till oss själva, livet eller kanske en partner?

Jag andas påNYTT.

Vi är natur

Vi har så mycket att lära av naturen. Vi är natur. Efter en mörk, vintrig dvala när träd och växter har njutit av ett vilsamt töcken och återhämtning så är det åter dags att spira. Under min förmiddagspromenad såg jag Magnolian som slagit ut i sin vackra praktfullhet. Maskrosor, vitsippor och andra härliga vårblommor som jag inte kan namnet på gav färg åt marken. Överallt möttes jag av tunna jackor, solglasögon, hoppfulla leenden och ett och ett annat par vita ben.

Naturen påminner oss om det som vi glömt bort

Naturen inspirerar mig. Idag signalerade hon så tydligt sitt orubbligt självförtroende . Utan att tveka tar hon för sig och bländar oss med sin skönhet. Hon vet vad hon är här för att göra. Hon skulle aldrig tveka på sin livsväg. Varje år tränger hon bestämt bort vintern för att återge oss alla värme och färg i livet igen. Och när hösten kommer är hon inte rädd för att släppa taget om allt det vackra och dö ut. Hon vilar, reflekterar och samlar ny kraft för att åter kunna vakna till liv när tiden är mogen.

Naturen påminner mig om vår storhet. Vår kapacitet till pånyttfödelse. Till att släppa taget när det är dags och låta saker dö ut. Precis som naturen har cykler, har också vi.

Naturen påminner mig om kraftfullheten när vi allierar oss med henne och låter henne leda skiftningarna. Följer med i dem istället för att försöka fly undan. Hon finns här och kommunicerar med oss när vi är redo att lyssna. Visar hon oss vägen med hjälp av årstider, månen och stjärnorna. Hon påminner oss om svaren när vi är redo att åter lyssna.

Idag talade hon tydligt till mig. Gav mig självförtroende och kraft. Gav färg åt mina drömmar och visioner.

Efter min nymåneritual känner jag mig eldig och ostoppbar. Modig. Som en riktig vädur. Nu börjar året på riktigt.

is it possible that you´ve already doné all the work on yourself and the only missing INGREDIENT is a massive confidence?

Allt börjar med en dröm

Idag vill jag påminna dig om din storhet. Jag vill ge dig modet att ta dina drömmar, visioner och önskemål på största allvar. När du tror på dig själv och din genomförandekraft blir dina drömmar inte bara mer verkliga. Du arbetar också mer medvetet men också omedvetet mot att manifestera det du vill ha. Genom att vårda dina drömmar, ta ansvar för allt det som är möjligt kommer du att uppleva att dig mer benägen att riskera det som är nödvändigt för att förverkliga dem.

När du frågar framgångsrika personer hur de kunnat nå dit de befinner sig idag svarar de ofta att allt började med en känsla. En inlevelse eller en dröm. Och kanske framförallt, modet att ta sina drömmar på allvar.

Jag önskar att denna nymåne hjälper dig att känna inspiration och trygghet i dina visioner. Att den ger dig den där känslan av otvivlande självsäkerhet. Får dig att känna dig ostoppbar. Att den ger dig det självförtroende du behöver så att du vågar se och förverkliga din unika gåva som universum vill ge världen genom dig.

edited.jpg
Astrologi, Flöde, Manifestation, Naturens cykler nymåne, Naturens cykler, Självförtroende, Förverkliga sina drömmar