Kommunicera med andevärlden

by Amanda Randau

Kommunicera med Andevärlden

Medium. Andevärlden. Intution. Öppna upp din förmåga.

Certifierat medium

Jag får så många frågor om var man kan utbilda sig till medium och lära sig att se det som inte går att ta på. Det subtila, energier, ordlös kommunikation. Det finns en uppsjö av utbildningar. Certifierat medium, medium certifikat enligt internationella riktlinjer, mediumutbildning där du garanterat får kontakt med andra sidan, är du nyfiken på OM du har några mediala förmågor osv osv…

I många av utbildningsbeskrivningarna stöter jag på information som att du måste ha certifikat eller diplom för att få ta emot eller framföra budskap ifrån andra sidan. Att du kommer att testas i dina förmågor, erlägga prov. Dessutom tar många av dessa utbildningsanordnare väldigt mycket betalat.

Detta gör mig så ledsen. Uppriktigt ledsen.

Vi är alla spirituella varelser och har gåvan att kommunicera med andevärlden och komma i kontakt med universum. Du behöver inte någon utbildning för att göra detta.

Vem kan avgöra vad som är sant eller falskt?

Vem skulle kunna avgöra om det du får till dig är sant eller falsk? Kommunikation med andevärlden, änglar, universum, Gud eller vad du nu väljer att kalla det går oftast inte att “bekräfta”. Det finns ingen annan som kan avgöra vad som är sant eller falsk för dig. Hur “duktig” du är eller liknande. Det finns ingen som har företrädesrätt till att kommunicera eller utbilda. Det spirituella finns till här för oss alla. Alltid.

Och framförallt finns det inget OM du har några mediala förmågor. Det är klart att vi alla har. Andevärlden väljer att kommunicera med oss på olika sätt och när vi är redo och mottagliga för det. Vi är alla en del av en större helhet, universum, Gud. Vilket namn du än väljer att ge det. Tvivla aldrig på din förmåga.

Precis som Helena skriver i sitt inlägg om Jag bad om mer kontakt, att man kan välja att gå en utbildning för att det är en rolig grej, man kan få råd och tips, möjligheten att praktisera och få vägledning i sin utveckling det är en helt annan sak. Man kan betala för att få en spännande upplevelse, en rolig och inspirerande workshop och närvaro av någon som har utvecklat och arbetat med sina gåvor under många år. Detta är något helt annat.

Några pekpinnar

Vad som dock är viktigt är att lära sig är hur du öppnar och stänger dig. För när man väl har öppnat upp och bjudit in till kommunikation så kommer den. Och inte alltid precis när vi önskar. Påhälsningar när vi ska sova eller andar som frenetiskt vill prata med dig eller skoja är inte en drömsituation. Om du vandrar runt vidöppen på stan attraherar du inte bara alla möjliga energier till dig utan tar också in på tok för mycket av alla människor du möter. Du kommer snart märka att du blir helt dränerad för du läcker energi och tar på dig andras lägre vibrationer.

Det är också otroligt viktigt att känna till vilka regler vi har att förhålla oss till och etik och moral när du ger budskap och vägledning till andra. Hur man framför budskap och kopplar upp dig mot ljusa energier. Vi behöver arbeta med respekt för oss själva, andra och andevärlden.

För de allra flesta handlar kommunikation med andevärlden om övning. Otroligt många timmars övning. Att stänga av bruset och lyssna inåt. Det handlar också om att vakna upp till sin egna sanning och att göra en egen spirituell resa. Ska vi vägleda andra får vi snällt ta tag i vår egna skit först. Vi behöver skala bort vårt ego och vägleda ifrån hjärtat. Framförallt så behöver vi grundning och öppning i våra nedre chakran så vi inte svävar iväg.

Öppna upp din intuition

Är du nyfiken på att börja kommunicera mer med andevärlden och öppna upp din intuition så har jag några tips på vad som kan vara bra att börja med. Läs gärna Helenas inspirerande inlägg som jag länkade till här ovan också.

Meditera

Med meditationen så lär du dig att stänga av yttre brus och börja lyssna inåt. Meditera på dina olika chakran. Du kommer mer och mer i kontakt med din inre sanning och hör och ser tydligare de budskap som alltid finns runtomkring.

Sluta be om råd

Stärk upp din egna självkänsla genom att sluta be andra om råd. Du behöver inte bekräftelse ifrån någon annan. Lyssna istället inåt för svar. Om du inte vet vad du ska göra i en specifik situation. Gör då ingenting. Invänta bekräftelse ifrån universum eller dina guider.

Kortlek

Investera i någon slags kortlek med budskap som tilltalar dig. Det finns en hel uppsjö på marknaden. Allt ifrån avancerade tarotkortlekar till vackra änglakort. Använd korten för att få daglig vägledning eller vägledning i specifika frågor.

Grunda dig

Grunda dig genom att vistats i naturen. Krama träd och gräv i jorden. Sitt på marken, lek på en gräsmatta, meditera utomhus. Framför allt, gå barfota som mycket som möjligt. Visualisera för ditt inre att du är ett stort träd och låt sedan dina rötter växa sig ner i jorden.

Stänga dig

Det finns många olika sätt att öppna och stänga sig och när du börjar praktisera kommer du snart att hitta ditt egna. En bra övning som jag fick lära mig i början var att visualisera en blomma som man stänger blad för blad. Du kan också meditera på de olika chakrana och dess färger och visualisera att du sluter dem. Säg högt: Nu stänger jag mig för andevärlden. Så fort du känner att du har öppnat upp dig gör du om samma procedur igen.

För dig som vill fördjupa dig

Jag har sedan i somras arbetat med underlag för spirituella workshops där man kan få praktisk övning och lära sig mer om medial vägledning. Detta kommer troligtvis att komma till hösten. Mer information kommer framöver eller maila mig om du redan nu vill veta mer.

Spiritualitet, Medial vägledning, Intuition medium, öppna och stänga sig, intution, andevärlden, medial vägledning