Gratis spirituell vägledning Maj

by Amanda Randau

Gratis medial vägledning maj

Gratis medial vägledning. Spirituell vägledning. Ställ din fråga

Medial vägledning Maj

Då har det blivit dags. Första omgången av min gratis spirituella vägledning. Ni är många som mailat med era frågor vilket gör mig både tacksam och glad. Jag svarar på så många frågor jag hinner. Hittar du inte svaret på din fråga nedan så maila mig igen så gör jag mitt bästa för att svara på din fråga till nästa omgång.

Hej! 
Jag skulle vilja ha lite vägledning i vad jag ska använda min andliga förmåga till framöver...jag har haft lite problem med att jag tidigare inte kunnat hantera denna. Håller även precis på att skapa ett nytt liv efter många år av psykisk ohälsa. Din sida passade mig som handen i handsken. Tack! ❤️🍀

Kära syster

Till att börja med tack för din fina feedback ❤️ Vad glad jag blir!

Ditt största hinder är att du tvivlar på din förmåga. Jag känner en stor blockering kring din självkänsla och framförallt kopplat till din kraft att hela. Genom att visa vem du är fullt ut kommer du att locka rätt personer till din verksamhet. Du får genomslag när du är helt och fullt i din spirituella kraft. Våga lita på din intuition, den är mitt i prick. Du är på rätt väg, tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Det är dags att göra långsiktiga planer. Visualisera hur du vill att ditt liv ska vara. Du om någon vet kraften av the law of attraction ;)

Med små delmål kommer du att ha nått längre än du tror när året är slut. Du har lärt dig mycket av din resa och de utmanande tiderna ligger bakom dig nu. Viktigt att du tränar på att inte ge bort din energi när du jobbar med din healing. Be om beskydd och vägledning. Var noga med att stänga dig. Kanske är det dags för en kurs i det spirituella? Har du funderat på något med djurkommunikation? Jag ser en blomstrande ny början och att du är på rätt väg, våga praktisera tillit.

Stor kram till dig och håll mig uppdaterad på hur det går!

Jag har mycket funderingar kring magkänsla, rädsla och dumhet. Att våga följa sin magkänsla trots rädslan att det blir fel. Hur vågar jag agera på min magkänsla och lita på min egna intuition?

Underbara du, jag önskar att det fanns en universal kod för exakt det här. Det är en mycket bra fråga. Jag ställer mig själv frågan ofta och det är också mycket det jag skriver om här på bloggen just för att den är så otroligt viktig. Det jag har kommit fram till hittills är att lita på sin inre röst handlar om tillit. Tillit till att våga tro att allt kommer att bli bra. Tillit till universum och vår egna kraft. Tillit till att det ALDRIG blir fel. Det handlar också om att släppa kontrollen (ja jag vet, superläskigt). Det finns ingenting som vi kan kontrollera eller styra mer än vårt förhållningssätt till det som händer.

Så mitt vägledning till just dig blir våga släppa kontrollen om resultatet och fokusera istället på din kreativa process. Resultatet blir exakt som det är menat. Njut av resan, det är DEN som är målet, inte slutdestinationen. Njut av att lära, att våga flöda, att ge, att få, att se dig själv och din verksamhet blomma. Våga tro på att du är på exakt den vägen du ska vara även om det visar sig att den var lite längre. På just den här vägen ligger alla lärdomar du behöver för det som komma skall. Förstår du vad jag menar när jag säger, sluta försöka göra så jäkla mycket? Slappna av lite mer och låt saker komma till dig istället för att försöka forcera fram dem. Vet du inte vad du ska göra härnäst så gör ingenting alls tills du får klarhet. Vet du inte vad du ska ta för nästa steg så är du helt enkelt inte riktigt redo för det än men ge inte upp dina drömmar för det. Lägg dig på soffan och njut en stund och låt istället nästa steg komma naturligt till dig.

Är det intuition eller jag som inbillar mig, att jag är i helt fel relation och borde lämna mannen i fråga så fort som möjligt, trots att vi väntar ett barn tillsammans?

Kära kära starka intuition. Du inbillar dig inte någonting alls. Jag får upp en stark indikation på ett missbruk och att det är dags att du väljer dig själv och dina barn. Det är dags att du står upp för dig själv och det som du känner inombords är rätt. Du har en väldigt kraftfull guide/ängel med dig som vägleder dig rätt. Många hårda år har tagit hårt på dig men du har äntligen landat ner i ditt egna värde. Det är slut med att försöka rädda andra. Du kan bara rädda dig själv ❤️ Jag gillar egentligen inte uttrycket du får inte tyngre börda än du orkar bära men på något vis så känns det mitt i prick här. Du förstår säkert varför. Så klart att det kommer att bli tufft men du har valt denna inkarnationen och du har exakt rätt kapacitet för att klara det.

Det är dags att ta modiga kliv framåt och kliva in rollen som den kraftfulla gudinna som du är född att vara. Mamman som bryter generationers trauman och kvinnoförtryck och visar dina barn rätt väg genom dina handlingar. Släpp din oro för ekonomi och boende. Det är det minsta problemet och det kommer att ordna sig. Våga be om hjälp från vänner, samhället och dina guider. Det kommer till dig. Väljer du det du vet att du ska ser jag bara ljus för dig. Jag ser nya härliga människor som kommer in i ditt liv. Community.,Jag ser också att du längre fram hjälper kvinnor i liknande situationer som din egna. Sprider ljus och räddar liv. Kärlek till dig!

Här är en vilsen själ
Var ska jag bo och vad ska jag sysselsätta mig med/jobba med?
Blir svart galen av ovissheten, vet inte hur jag ska gå vidare i mitt liv.

Fina vilsna själ. Jag känner din frustration. Du har din saturnusåterkomst nu och den känns av. Känner du inte till begreppet så googla. Kort sagt kan man säga att har du inte gått mot din livsuppgift än så ser Saturnus till att kasta dig rätt. Därav din stora vilsenhet. Det KÄNNS när Saturnus ger oss livsläxor.

Från och med mars 2019 och de kommande sju åren kommer ditt hem och ditt familjeliv genomgå stora förändringar. Flyttar, uppbrott, och nya familjebilder. Och det känns alltid som värst innan eller precis när man kliver in i en sån här förändring då vi tvingas släppa taget om det som vi är klara med. Så ja detta är ett år som du kanske får arbeta lite hårdare än du hade tänkt dig. Och saker och ting kanske inte blir riktigt som du hoppats.

Du är en själ som verkligen har kapaciteten att finna din egna väg, vattuman och allt 😉 så våga lita på dig själv och göra just det. Begränsa inte dig själv utan använd dig av internet stora möjligheter så du kan skapa en tillvaro helt ifrån dina egna villkor.

Lägg inte så mycket fokus på lösningen eller valen utan försök att skifta ditt fokus. Det här är året du du ska fokusera på dina innersta drömmar. Meditera, ta en spirituell vägledning eller åk iväg på ett silent retreat. Agera sedan målmedvetet mot din själs önskan. Jag ser att svaren du söker kommer att komma till dig när du vågar vara i tystnad med dig själv.

Stor kram

Gratis medial vägledning, Spiritualitet gratis spirituell vägledning, gratis medial vägledning, medial vägledning