Snart är det dags för gratis spirituell vägledning

by Amanda Randau

Snart är det dags för gratis spirituell vägledning

Gratis medial vägledning. Spirituell vägledning. Månadens gratis mediala vägledning.

Gratis medial vägledning

Mina vänner,

Det är snart dags för månadens gratis spirituella vägledning. Det är väldigt enkelt. Du beskriver det du undrar över och omständigheterna runt situationen lite kort. Svaret på din fråga kommer sedan anonymt i min blogg.

Lämna gärna med din födelsedag också då jag ibland känner mig hjälp av att kunna väga in ditt stjärntecken.

Hur funkar det?

Du får helt enkelt vägledning i din nuvarande livssituation och de vägval du står inför. Du ges också den information och de verktyg du behöver för att få klarhet och komma vidare i livet. Mitt främsta mål medär att guida dig tillbaka till din intuition och åter väcka din inre styrka. Du får ställa så många frågor du vill och hur ofta du vill.

Varför gör jag detta gratis?

Detta är en del av min kall och min dharma. Att se saker och få saker till mig, att vara en kanal för andevärlden, universum, änglarna eller vad man nu tror på, som jag sedan levererar. Jag vet att många är skeptiska till det mediala men ändå nyfikna och vill prova på, kanske inte har ekonmin att göra en riktigt session just nu eller bara behöver vägledning i någon enklare fråga. Min önskan är också att fler ska få tillgång till spirituell vägledning, community och pepp när vägen känns mörk och oklar, man söker nya infallsvinklar, ideér eller bekräftelse.

Vi är ju inte ensamma! Vi är en del av något större och här för att hjälpas åt.

Tystnadsplikt

Jag arbetar under full sekretess och delar aldrig med mig vem som har ställt vilken fråga eller liknande. Om jag upplever att någon del av frågan skulle kunna kopplas till en viss person, om du nämner några namn eller liknande tar jag mig friheten att anonymisera och eventuellt ta bort bitar av det du skrivit. Är du något du själv önskar att jag känner till men inte vill ska delas med allmänheten så skriv till det som övrig information. Du kan känna dig fullkomligt trygg och stöttad.

Vad kan man fråga om undrar du kanske?

Det är enkelt, inga frågor är dumma eller konstiga. Exempel på frågor kan vara kring boende, livssituation, framtid, dåtid, relationer eller livsval.

Vad får jag svaren ifrån?

Jag kanaliserar svaren ifrån andevärlden, ibland ifrån astrologin och använder min helande kraft som guide. Ibland tar jag hjälp av vägledande kort eller liknande men oftast får jag svaren till mig som inre bilder och filmer, ord eller känslor.

Ställ din fråga här.

Gratis medial vägledning, Intuition, Medial vägledning, Spiritualitet, Astrologi gratis medial vägledning, gratis spirituell vägledning, andevärlden, astrologi