Gratis medial vägledning Juni

by Amanda Randau

Gratis Medial vägledning Juni

Gratis medial vägledning. Spirituell vägledning. Månadens mediala vägledning.

MEDIAL VÄGLEDNING JUNI

Då har det blivit dags igen för månadens mediala vägledning. Det värmer mitt hjärta när ni skickar era frågor och funderingar. Inget gör mig så glad som när jag får möjlighet att vägleda i livets små och stora frågor.

Arbetar på en båt och älskar livet där, det är dock tungt och lite slitsamt. Vad kan jag göra för att orka länge? Drömmer om att kunna bygga mitt egna hem på klipporna vid havet, är detta möjligt?

Hej min vän,

Stabila, trygga, hårt arbetande oxe. Som du kämpar på. Ja ropar hela mitt inre. Såklart du kan bo vid havet. Jag ser en liten enkel stuga framför mig som efter tid växer till något större. Och jag ser den verkligen på en stormig klippa, nästan som en liten fyr.

Jag tror att svaret på din fråga hittar du just i frågan själv. . Du beskriver ditt jobb som tungt och slitsamt. Behöver det verkligen vara det eller är det kanske så att det ligger i din natur att alltid ge ditt yttersta och pressa dig själv och vara pålitlig och stabil? Kan du öva dig själv i att backa lite och inte alltid vara den som tar på dig de tyngsta arbetsuppgifterna? Slappna av och låta någon annan kliva fram. Testa!

Åter till ditt hem vid havet. Det är dags att omvärdera din situation för att du missar chansen. Lösningen som du söker finns precis framför dig. Öppna dina ögon och ta emot den hjälp som erbjuds. Du fångas lätt i dina känslor och kör envist på i samma gamla hjulspår. Försök att inte fokusera så hårt på vad du saknar utan se istället vad du har och hur långt du kommit. Det är din egna tanke som begränsar dig mest just nu.

Varför känner jag mig alltid så taggad på olika projekt till en början men efter en några veckor in så tröttnar jag och vill göra något annat?

Kära Tvilling.

Att vara ett rörligt lufttecken som tvillingarna är roligt och galet men inte alltid så enkelt med alla infall, ideér och inspiration. Tvillingarna blir lätt uttråkade och är rädda för att fastna i ekorrhjulet. Många tvillingar upplever sig precis det du beskriver som lite splittrade. Ena dagen vill man bli pilot medans man nästa dag fundera på att starta ett bageri. Och intelligenta tvillingarna kan! Tittar du på stjärntecken tvillingarna kan du se precis det, två tvillingsjälar som sliter åt olika håll. Sen hur stort uttryck detta ger beror givetvis också på hur din övriga chart ser ut (det personliga horoskopet). Kanske är det just så att det är tvillingarnas grej att vara uppstartare och driva fler olika projekt? Och när det väl kommer till förvaltning så lämnar ni över till någon annan?

Men jag tror att även du kan uppleva att när du väl hittar din grej så kommer det vara enklare för dig att kanalisera din energi i rätt riktning. Det kommer kännas naturligt att stanna när din själ hittat rätt projekt helt enkelt. Men våga testa olika projekt och ideér! Livet är till för att övers och ha kul. Följ din magkänsla. Du lär dig av allt du gör. Så när du väl hittar något som får ditt hjärta att slå lite snabbare har du många olika erfarenheter med dig för att förverkliga just dina drömmar. Något att tänka på. Att ständigt söka efter nya kickar och stimulans gör det är lätt att dras mot olika typer av missburk. Spel, droger, alkohol, shopping. Se upp så du inte trillar i den fällan. Försök istället att få utlopp för din energi genom träning eller liknande. Läs mer om ditt stjärntecken här.

Hur ska jag tänka kring min nuvarande jobbsituation? Nu är jag mammaledig och det är fantastiskt och kommer antagligen vara det ett tag. Men när det är dags att börja arbeta igen ska jag då satsa på att göra något helt nytt och ta lite kurser i bland annat healing osv eller är det något annat jag ska arbeta med? Känner mig osäker på vad det är jag ska göra här i livet. Vill nog gärna arbeta med läkning åt det andliga och naturliga hållet. Vill inte vara kvar på den arbetsplats jag är idag iaf då jag arbetar som chefsassistent. Kram

Hej du intuitiva varelse,

Tack för din fråga. Dina guider är så glada att du hörde av dig. FÖRNYELSE- Det är dags att gå i en ny riktning. Du står i vägskälet att göra en viktig förändring i ditt liv. Och framförallt att börja lyssna inåt på vad du verkligen vill. Det är dags att lägga stress och stressrelaterad ohälsa bakom sig och våga. Var trygg i att du har förberett dig väl. Det är dags att granska din situation och göra någon form av utvärdering. Ta lite tid för dig själv med papper och penna. Meditera, känn och skriv och måla vad som kommer till dig. Kurser känns helt rätt, våga prova och göra det du alltid har drömt om. Det är dags att gå en ny väg och en ny början väntar runt hörnet.

En tanke från mig.. Måste du vänta med dina kurser till du är tillbaka ifrån föräldraledigheten? Vad tror du om att passa på nu när du faktiskt är föräldraledig? Ta hjälp av familj och vänner så att du kan skapa tid och rum för dig själv. Det om något kommer ge dig mer energi till att vara mamma då du också slutar oroa dig för vad som ska hända efter föräldraledigheten. Faktum är ju faktiskt att detta inte behöver separeras utan kan sammanvävas till en livsstil.

Hej du!
Hur vet jag vad som är min intuition? Just nu känns det inte så bra, sa upp mig från mitt jobb inför hösten. Jobbar denna veckan och förra och nu blev jag väldigt rädd att jag gjort fel val att säga upp mig och att jag kanske inte hittar något bättre.

Syster, varför tvekar du på din intuition? Du är redo. Du har resurserna eller förmågan att manifestera det du vill. Våga tro på att livet ör magiskt. Det är helt rätt tid att starta nya projekt som du drömt om. Släpp din tvivel angående din förmåga att manifestera dina drömmar. I själva verket får du mer framgång ju mer självförtroende du har. Här är din nyckel - SJÄLVFÖRTROENDE! Du är en bad ass manifestor!Be dina guider om hjälp för att öka den inre styrka du behöver. Även om du inte känner dig redo att gå framåt på din väg är du mer redo än du inser. Dina livserfarenheter har utbildat dig för just detta och de möjligheter som ligger öppna för dig nu är magiska. DU BEHÖVER INTE LÄSA FLER BÖCKER ELLER GÅ FLER KURSER! Skriker lite här för att verkligen förtydliga ;).. Det fördröjer bara ditt intågande i det liv som du längtar efter att leva. Fokusera istället på de åtgärder du behöver göra för de planer du förberett. Sluta att förhala, just nu är precis rätt tid för dig att blomma.

Vad jag ska göra i höst. Vilken väg jag ska gå. Står i ett vägskäl som pockar på.

Kära du,

Nu kommer jag vara rätt fram för jag vet att du klarar det. Så vi går direkt på frågan bakom frågan.

Står du verkligen i ett vägskäl eller har du skapat ditt vägskäl själv för att förhala det du vet är rätt att göra? Att inte göra ett val är också ett val. Jag känner mig som i en gyttjig lerpöl där jag stampar omkring och sjunker djupare ner istället för att ta ta tag i kanten och dra mig uppåt. Du bär på så otroligt mycket kraft. Kraft att våga ta dig ur lerpölen som är ditt liv just nu. Jag lovar dig, tio gånger om, att det kommer kännas så mycket ljusare och lättare när du duschat bort resterna av det som inte behöver vara en del av dig längre. Ja fy fasiken vad det är jobbigt. Fy fasiken vad det gör ont att växa. Men älskade syster, du har bett om det här. En djupare mening i livet. Transformation. Och Gud, universum, det som är allt har svarat på din bön.

Ditt självförtroende, din visdom och återhållsamhet har betalat sig. Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett dig för den här tiden i ditt liv. Ta det lugnt och njut av det. Njut av lite lyx. Djur och natur. Njut av din tid i ditt eget sällskap. I tystnad. Gå inåt för inspiration. Jag ser ditt företag blomma och bli framgångsrikt. Jag ser oväntad ekonomisk tur.

Be Ärkeängeln Mikael om stöd för att gå framåt utan rädsla. Han är den perfekt ängeln att få stöd av när du funderar på att lämna en relation eller byta karriär. Han hjälper dig och guidar dig rätt i sökandet efter ditt livssyfte. Han vägleder dig i dina steg i din andliga väg och din karriär.

För att öka ditt mod och din självsäkerhet får du en övning från Dörren Virtue när du ber Mikael om hjälp.

“Ärkeängeln Mikael, kom till mig. Låna mig ditt fredsvärd och din fredsköld och låt mig stödja mig på dig och ta del av din styrka och ditt mod. Hjälp mig att veta att jag är trygg och beskyddad känslomässigt, fysiskt, ekonomiskt, energimässigt och andligt. Tack”

Community, Gratis medial vägledning, Medial vägledning gratis medial vägledning, medial vägledning, gratis spirituell vägledning, ärkeängeln mikael, tvillingarna, oxen, intution, livsval