Gratis medial vägledning juli

by Amanda Randau

Gratis medial vägledning juli

Gratis medial vägledning. Medial vägledning. Medium. Spirituell vägledning.

Wow, så många det är som har hört av sig med frågor denna månad. Tack för att ni ger mig förtroendet att förmedla budskap ifrån andevärlden. Vill påminna er om att försöka beskriva situationen eller bakgrunden bakom frågan lite då det blir lättare för mig att läsa in. Och kommentera gärna nedan och berätta hur det går, älskar när ni återkopplar till mig.

I think I've met my twin flame. At least soul mate. The connection is so strong, but all I have is a name and a phone number now. He has an open relationship and I don't want to make either uncomfortable. How do I stay connected to him?

Ones you meet your twin flame the connection can never be lost. That is powerful. You are bind together of past life and dharma. As you move closer the connection gets stronger but you can always sense it whenever you need. This is the time to trust in the universe. If he is satisfied in hes relationship so let him be and let your love and happiness flow towards him. Even if we have the fortune to really meet our soul mate in this life it doesn’t necessarily mean that we are meant to be togheter. Sit down in mediation and answers will be revealed.

Jag står och stampar och vet inte riktigt var jag vill och vart jag ska. Både jobbmässigt och imin egna personliga utveckling.
jobbet jag har just nu tar lite för mycket energi av mig och jag famlar efter vad jag ska göra istället.

Hej vännen, så fint att få känna din kontakt igen.

Är det verkligen så att du står och stampar eller vägen egentligen ganska klar men kräver mod att våga gå mot det som inte är trygghet. Du har kommit så långt och avslutat något mycket viktigt. Du är helt redo att gå vidare till något nytt. Njut av dina känslor av helhet och fullbordan och klappa dig själv på axeln för dina fantastiska prestationer. Du har växt andligt och utvecklats till en helt ny nivå när det gäller din förståelsen av universum. Du har erfarit betydande upplysning och utvecklat din medvetenhet om hur du ska uppnå glädje och belåtenhet. Använd dig av den och din tacksamhet för att manifestera precis det du vill ha. Det är dags att ta klivet till nästa nivå och jag ser ett nytt hus eller arbete. Klarhet kommer till dig och med det frihet. Första steget, våga släppa taget om tryggheten och lita till din enorma manifestationsförmåga. Det har ju fungerat tidigare, inte sant? ;)

Hej
Den situation jag befinner mig i har byggts upp av yttre omständigheter som jag inte kunnat påverka. Gång på gång tänker jag att gränsen för vad jag klarar av är nådd men jag lyckas pressa mig själv längre. Snart klarar jag det inte längre och jag undrar när allt kommer vända och om jag kan göra något själv för att påverka det?

Kära du, jag känner dig i allt du befinner dig i och ser dig i det som är. Precis som du beskriver så kan vi aldrig påverka de omständigheter som finns runtomkring oss. Men det vi KAN påverka är hur vi förhåller oss till dem. Sluta att pressa dig själv så hårt. Surrender love, surrender! Surrender offers freedom. Det finns en djupare plan för ditt liv och du har fått de omständigheter runt omkring dig för att det är något viktigt du ska lära dig från dem. Jag vet att du har förmågan att se illusionen. Så snart du tillåter livet att ske så som det är menat kommer du känna att det vänder. Lita på den större bilden och överlämna dina bekymmer till universum och änglarna. Leta efter ett tecken som kommer i form av en fjäder så vet du att du är på rätt väg. Stryka och mod till dig!

Åh vilken intressant blogg!

Jag är så redo för att byta jobb då jag känner att min chef inte lever sitt sanna jag. Ju mer jag går i personlig utveckling desto mer blir de påtagligt och ett irritationsobjekt.
Men jag vet inte hur? Känner mig fast i tanken.
Sen, tror du det är en flicka/pojk i min mage? 😉

Tack snälla för dina ord. De gör mig så glad. Vad som gör mig än mer lycklig är att du min kära vän börjar vakna till din egna sanning. JA! WOW. Jag känner inte att det är dags att byta jobb än även om du är relativt klar på din arbetsplats. Jag ser istället att du sakta ner och tillåter dig själv att landa in i dig själv och den magiska resa du befinner dig på. Därav din känsla av att du är fast i tanken. En ny arbetsplats just nu skulle ta för mycket energi och du kommer skifta så mycket perspektiv det kommande året så vad som skulle kännas som rätt väg nu kommer inte att kännas rätt efter den transformationen du är påväg igenom. Stort grattis till livets mirakel. Jag skulle kunna ge mig på en gissning men jag har alltid fel gällande bebisar. Jag var i så stark tro att min egna son var en flicka så det var först när han kom ut som jag på riktigt trodde att det var en pojke (trots 3 ultraljud). Jag tror det har att göra med maskulina och feminina energier. Jag känner pojke så det blir förmodligen en flicka.. haha.. Håll mig uppdaterad! Jag väntar med spänning. Lycka till!

Ett visdomsord på vägen “If we learn to open our hearts, anyone, including the people who drive us crazy, can be our teacher.”

Har varit ensam efter ett dramatiskt o kaosartat förhållande. Har kämpat med en av mina döttrar som lidit av psykiskohälsa i fem år. Kommer jag att våga lita på en man igen? Eller kommer jag att vara ensam resten av livet? Kram Camilla

Även om du är själv är du aldrig ensam, det kommer vara din upplevelse om du vågar att bege dig in på den resa som livet försöker att pusha dig. Att älska dig själv igen. Det börjar där. Med dig. Med det modiga steget att vakna upp till ditt sanna ljus och kraft. Att våga visa världen den kraftfulla, kärleksfulla kvinna som du är. När du älskar dig själv kommer du att attrahera människor som kan spegla ditt ljus och ta emot all den kärlek du har att ge. Och det är mycket kära du. Men först när du gått igenom processen. Du kommer att se igenom illusionen. Och kom ihåg, du kan inte fixa någon annan. Du kan inte fixa någon annan. Sätt dig ner i meditation med de orden och se vad som kommer till dig. Du kan stötta, finnas där och lyssna men du kan inte fixa någon. Vi väljer alla själva vårat liv och det är upp till oss själva att ta de beslut som är bra för oss och servar vårt bästa. I slutändan kanske inte ens personerna som vi försöker fixa vill bli fixade. skickar kärlek till dig och din dotter!

Hej!
Det är så att jag har en jättefin pojkvän, jag älskar honom, men sedan vi flyttade ihop är olycklig, riktigt deppig Jag vet inte om jag har alldeles för höga förväntningar på kärleken eller om jag inte är kapabel att ha förhållanden. Han är mycket go och detta är väldigt frustrerande. Detta är frustrerande och det känns som att jag måste välja mig eller honom. Jag vet varken ut eller in. Finns det någon ljusning?

Du vet mycket väl att du precis som alla andra är kapabel till att ha förhållanden. Sluta att trycka ner dig själv. För höga förväntningar, ja det kan vi nog absolut ha. Oftast har vi höga förväntningar på andra när vi inte själva är tillfreds och känner kärlek för oss själva först. Då lägger vi över det på personen som vi lever med i stället. Så hur skulle det vara om du började med dig själv. Vad är viktigt för dig i livet? Vad behöver du för att må bra? Vilket utrymme behöver jag för att växa och blomma. Vilken näring? Titta sedan till om din partner kan nära dig och dina behov. Och kan det kanske vara så att våra partners inte alltid kan ge oss den typen av näring som vi behöver men vi kan ge oss själva den på ett annat sätt? Och prata med din partner. Berätta vad du uppskattar och behöver i en relation men fundera först på vad behoven grundar sig i.

Änglarna vill också att du ska hedra och respektera din känslighet få den är en gåva till oss alla. Den gåva som din känslighet utgör har positiva kvalitéer. Exempelvis så vet du om en ny bekantskap går att lita på eller inte. Änglarna jobbar med dig för att du ska lita på din känsla och inte racka ner på dig själv för att du kanske inte har lyssnat till din starka intuition förut. Det är naturligt för dig att undvika konflikter och hårda energier eftersom du är fredlig till din natur. Be dina guider och änglar att leda dig till andra fredsälskande människor och hålla andra borta ifrån dig. Hedra din känslighet genom att omge dig med situationer och relationer som är lugna och behagliga.

Vad är mitt nästa steg?

För att nå världens visdom eller den insikt du behöver. förändra dig, bryt med gamla vanor och kliv ur dina gamla mönster. Ömsa skin precis som ormen som kom till mig. Att vara i ständig förändring är att vara ett med den skapande kraften. Din gåva är förändring. För att något nytt ska hända dig eller komma till dig - TILLÅT en förändring att äga rum.

“She was unstoppable. Not because she didn’t have failures or doubts, but because she continued on despite them”

Är jag på rätt väg i mitt nya yrkesval och ska jag ha två olika jobb eller bara satsa på det jag precis utbildat mig till? Är mitt i att starta eget inom hälsobranschen. Tack! 🙏🏽🧡

Yes yes yes vad härligt att du är på rätt väg. Så roligt, du ska absolut starta ditt egna. Men intentionen att serva världen med kärlek kommer du att lyckas. Jag får till mig NÄRING i alla dess former. Gröna juicer, beröring (the power of touch) , värme och rörelse. Jag ser att du håller kvar vid ditt jobb en tid för att sedan släppa taget och hoppa. Så först en mjuk övergång sedan en kraftfull klippning. Spännande tider väntar runt hörnet och de kommande åren kommer du finna ett helt nytt sätt att leva. Håll mig uppdaterad, känns som att våra vägar kommer att korsas på ett eller annat sätt. Kram

Gratis medial vägledning, Medial vägledning, Spiritualitet gratis medial vägledning, gratis spirituell vägledning, Medium, medial vägledning, andevärlden