Fullmånecermonier

by Amanda Randau

Fullmånecermonier

Fullmånecermoni. Fullmåneritual. Studio Flow. Fullmånemeditation. Månens faser. Månmagi.

Höstens fullmånecermonier

Det känns så roligt att få dela med mig av nyheten att jag till hösten kommer att erbjuda fullmånecermonier på vackra Studio Flow i Gamlestaden. Ceremonierna kommer vara renande och fyllda med mystik, astrologi och spiritualitet och Flow är en underbar plats för just det.

Fullmånen utgör klimax på varje månfas och det är en extra hög energi som gör oss öppna och mottagliga för att arbeta andligt. När vi gör detta tillsammans ökar energin och det kan upplevas lättare att komma ner i meditation och öppna upp sig. Själv upplever jag att hela ritualen blir mer kraftfull när vi delar den med andra.

Månen flyttar hav

Jag har arbetat med månens faser under flera år och känner att det gör livet så mycket enklare. Månens dragningskraft styr vårt tidvatten så det är inte konstigt att vi blir så påverkade med tanke på hur stor del vatten som vi består av. Många upplever sig rastlösa, ledsna och arga. Det begås också fler brott under fullmånen. Många blir lite mångalna helt enkelt.

Det sägs också att månen påverkar kvinnors menstruation och barnafödande. Om vi har en menstruationscykel som är ca 30 dagar så blöder vi vid fullmåne (släppa det ägg som inte blivit befruktat) och har ägglossning (potentialen till nytt liv) vid nymåne. Fullmånen handlar ju om att släppa taget och göra sig av med för att bereda plats åt det nya och nymånen handlar om att bjuda in det nya. Det sägs också att kvinnor i större utsträckning föder barn vid fullmåne. Hur har det varit för er?

Tips på magi under fullmånens sken

När månen är full sägs den ha som mest energi och kraft. Det är säkerligen därför som så många utför ritualer och meditationer vid den här tiden. Fullmånen är också en bra tid att rena och ladda ex tarotkort, kristaller och samla in örter och växter. Passa på att städa ur skåp och lådor, slänga eller ge bort det du inte behöver längre. Vänta med att göra om eller köpa nytt till nymånen. Rena, rensa och släpp taget är ledorden men också att känna in. Låt tårarna rinna och ge utlopp för dina känslor. Dansa, vråla, skriv, rita, yoga. Frigör dig själv från allt som inte behövs. Ge också dig själv tid och dra dig tillbaka lite. Känn in och låt kroppen bestämma tempot. Många gånger behöver vi lite utrymme och tid för oss själva under denna tid.

Fullmånecermoni på Studio Flow

Under hösten kommer jag att erbjuda fyra tillfällen av guidade fullmånecermonier med fokus att släppa taget om det som är gammalt och låta dig ta än mer plats i dig själv. Jag kommer att vägleda dig i hur du kan arbeta med universum och använda årstiderna samt stjärnorna och planeternas positioner som guide. VI kommer reflektera, sätta intentioner för vår personliga utveckling och vårt liv men framförallt kommer vi att mötas och dela en fin ritual i samvaro med varandra. För att läsa mer och att anmäla dig klicka här Fullmånecermonier 2019

En bild från en av förra årets fullmånecermonier på Studio Belle

En bild från en av förra årets fullmånecermonier på Studio Belle

Fullmåneritual, Meditation, Naturens cykler, Spiritualitet, Astrologi fullmåneritual, fullmånecermoni, studio flow, astrologi, månens faser