Budskap ifrån andevärlden

by Amanda Randau

Budskap ifrån andevärlden

Medial vägledning. Budskap från andevärlden. Online event. Medial utvecklingskurs. Fullmåne i Vattumannen.

Medial vägledning online

I går testade jag ett ha ett onlineevent på min FaceBook sida med medial vägledning. Så spännande! Tack vare onlinevärldens möjlighet var vi ca 20 personer som kunde komma samman ifrån olika platser vid samma tidpunkt och ta del av vägledning ifrån andevärlden.

Att få fungera som kanal är verkligen magiskt och jag är tacksam för de möjligheter de ger mig att kunna ge vägledning och kraft till andra.

Insiktsfulla visdomar spreds, sanningar kom upp till ytan, inspirationen spirade och om jag tror att ett och annat viktigt beslut fattades.

Jag är inte så van vid att arbeta med vägledning i så stora grupper då jag mest gör enskilda sittningar och liknande men det var så kraftfullt och många guider som ville komma igenom med sina budskap. Evenemanget skulle vara en timme men jag fick sitta i två för att alla skulle få möjlighet att få svar på sina frågor. Ha ha.. Budskap kan aldrig stressas fram eller förkortas, det blev jag varse.

Det var en otroligt hög energinivå och kraftfullt att få förena en grupp människor så online. Efteråt var jag helt slut och var tvungen att lägga mig och vila en stund för att landa ner igen. Lärdomsrikt.

Nya insikter ger nya möjligheter

Jag kom till insikt i att online är verkligen ett fint verktyg att även kunna nå dem som inte har möjlighet att delta i evenemang och liknande live eller bor långt bort. Så det kommer nog bli mer av den varan framöver. Har ni några önskemål eller ideér om andra evenemang så skriv gärna en kommentar nedan.

Jag har också börjat få en del förfrågningar om hur man kan fördjupa sin egna spirituella praktik, lära sig mer och öppna upp sig . Det kommer komma något inlägg om just det framöver. Ni talar och jag lyssnar.

Kurs i medial utveckling

Nu till något spännande som jag längtat efter att dela med er. Sedan förra året har jag också tagit fram utbildningsmaterial för en workshop inom det mediala vilken jag snart kommer öppna upp för anmälning till. Troligtvis kommer den hållas i Göteborg men jag är öppen för förslag om ni är ett gäng som vill att jag ska komma till någon annan ort. Skriv gärna ett mail till mig så kan vi se över möjligheterna.

Fullmåne i Vattumannen

På torsdag i nästa vecka har vi en fullmåne i Vattumannen. Snacka om härlig fullmåne. Visioner, stora drömmar, glädje och bus. Allt som har med romantik, glädje, fest och mysigheter passar bra till denna måne. Kanske är det nu dina visioner om en bättre värld kommer igenom och tack vare Lejonets eld vågar du äntligen ta steget mot dina drömmar.

Önskar er ett fint slut på denna vecka! Njut av söndagen som för många är sista semesterdagen.

Community, Gratis medial vägledning, Medial vägledning, Spiritualitet gratis medial vägledning, medial vägledning, social media, kurser, fullmåne i Vattumannen