Fullmåne i Vattumannen

by Amanda Randau

Fullmåne i Vattumannen. Fullmåneritual. Fullmånemeditation. Shaking. Intentioner.

Fullmåneritual

Jag startade dagen med en fullmåneritual, den sista i egen regi, innan höstens fullmånemeditationer tar vid.

Den senaste veckan har jag känt ett sådan enormt behov av att skaka ur gamla stagnerade energier så jag startade min ritual med en shaking. För er som inte testat säger jag bara Wow. Man låter helt enkelt kundalinikraften väckas till liv och spritta ut i kroppen precis så som den önskar. Det är inte omöjligt att det kommer tas med lite shaking på mina ritualer på Studio Flow också för er som är nyfikna. Det är renande och frigörande, perfekt vid fullmånen. Jag mediterade och skrev i min Månmeditationsbok.

Fullmåne i Vattumannen

För mig handlade denna månen om att det är tryggt för mig att våga uttrycka mig själv precis som jag vill. För er som följt mig ett tag eller känner mig väl vet att jag inte alltid vågat stå upp för allt det här som jag skriver om här på bloggen. Spiritualitet och annat hokus pokus. Jag har varit rädd för att uppfattas flummig och konstig och det känns så otroligt skönt att nu släppt taget om de flesta av dessa känslor.

Jag dödade mig själv

Natten till nymånen för 6 månader vaknade jag av en otroligt stark dröm. Jag drömmer sällan “sanndrömmar” men ibland så får jag budskap genom dem. Detta var verkligen en budskapsdröm. I drömmen så dödade jag mig själv och sedan såg jag min kropp ligga i ett dike i området där jag växte upp. När jag varit död i ett par dagar var min själ tillbaka i mitt barndomshem men ingen hade saknat mig. Det kom tydligt till mig att jag var tvungen att döda mig själv.

Vid min nymåneritual satte jag bland annat intentionen att låta dessa gamla rädslor av att uppfattas flummig dö ut en gång för alla och stå upp för min vision och vem jag verkligen är. Vem bryr sig om vad andra tycker. Genom att vara mig själv attraherar jag de människor som passar in i min livsväg och precis det jag behöver för att lyckas.

Manifest your intentions

Och tro tusan det, att nu, 6 månader senare så berättar jag till och med för grannarna att jag pratar med andevärlden. Jag har träffat många nya fina människor i mitt liv sedan jag började slappna av lite mer och leva min dröm. Har hittat två utbildningar som passar mig perfekt och dessutom har fina möjligheter icg nya jobberbjudanden kommit till mig. Framförallt har många härliga människor har hittat min blogg.

Tack Tack tack universum. Och tack ni som läser och inspireras!

Så jag är nyfiken, satte du några intentioner kring nymånen den 4 februari i år? Eller om du minns tillbaka, vad hände i ditt liv då och kan du se något resultat av det nu? Skriv gärna och berätta nedan.

Budskap från universum

Kring denna fullmåne vill jag ge er ett budskap.

När vi vågar vara oss själva fullt ut och fokuserar på vad som får vår själ att spritta av lycka skapar vi också utrymme för människor runt om kring oss att göra samma sak. Vi inspirerar andra att våga vara lite mer sig själva. Denna fullmåne Vattumannen/Lejonet uppmuntrar oss att se vad som får vår själ att jubla och hur vi kan frigöra oss ifrån det som håller oss tillbaka från att leva vårt liv fullt ut.

Våra tankar skapar vår värld.

Vi befinner oss i en tid av stark förändring och vi behöver bli sanna mot oss själva och expandera vårt sätt att tänka och se saker. För mänskligheten.

Sätt dig ner och bevittna allt det som känns obekvämt. I det som skaver finns nyckeln till vår frihet.

Vi vet inte alltid vart vi ska eller hur vi ska ta oss dit ifrån platsen vi befinner oss på just nu men ett steg i taget och sedan ett till. Du får alltid veta precis det du behöver för att kunna ta nästa kliv framåt. Ha tillit.

För att kika i vilket hus fullmånen faller för dig rekommenderar jag att kika in på Helenas astroblogg här.

Kram till dig!

Astrologi, Fullmåneritual, Manifestation, Meditation fullmåne i Vattumannen, fullmånecermoni, fullmåneritual, shaking, budskapsdrömmar