Gratis medial vägledning Augusti

by Amanda Randau

Gratis medial vägledning Augusti

Gratis medial vägledning. Medial vägledning. Medium. Spirituell vägledning.

Gratis medial vägledning augusti

Så underbart, då var dagen här för lite fria frågor. Tack för att ni skickar in era funderingar och sprider möjligheten till era vänner. Ni är alltid välkomna att uppdatera mig med era resor. Det är glädjande för mig att läsa om hur det går för er.

Hälsan har svajat länge, hur blir den i framtiden?
Har arbetat mycket lite genom åren och nu bara 10 tim/veckan. Kommer jag att kunna sluta arbeta snart och få nån pension alls?

Hej kära du, tack för din fråga. Jag ser att du kämpar med dina krämpor som alla härstammar ifrån något/någon i ditt förflutna. Det håller dig fången från att faktiskt kunna leva ditt liv fullt ut. För att bli fri och läka behöver du göra en resa tillbaka i det förgångna, se det som har varit, lösa upp det och hitta acceptans för att finna nya vägar framåt. Ta tillbaka ansvaret för ditt liv till dig själv. Du har all anledning att ha positiva förväntningar inför framtiden och det är dags att göra långsiktiga planer. Se över din struktur, din ekonomi och dina möjligheter. Tillför mer optimism, spänning och tillförsikt. Det är dags att visualisera det liv som du önskar och ta modig kliv emot det. Lita på din intuition. Den är mitt i prick. Praktisera tillit och målmedvetenhet, detta är början på den nya vägen. Lycka till och stor kram

Jag har varit singel i snart 10 år. Har träffat lite olika personer sedan mitt senaste förhållande men det har aldrig lett till något mer. Jag saknar kärlek och närhet. Jag vill gärna ha en relation som är ömsesidig och långvarig. De flesta jag träffat har varit oseriösa och inte haft några egentliga känslor för mig. Det är oftast jag som velat ta det hela steget längre medan dem bara velat ha sex men inget mer. Jag känner att livet springer ifrån mig och att det är synd att jag aldrig kommer att få uppleva kärlek och passion medan jag fortfarande är relativt vacker och ung. Kan du se om jag kommer att träffa någon inom en snart framtid. Vem är i sådana fall den här personen? Jag är trött på att alltid vara den som är olyckligt kär. Det börjar att ta på krafterna att alltid uppleva bakslag i kärlek och jag börjar att känna mig bitter som människa.

Alla behöver vi känna oss älskade och att älska i vårt liv. Speciellt oss själva. Det är vår sanna natur. Även du kommer att få uppleva denna gåva men först behöver du göra det modig arbetet med dig själv. Vi kan inte söka det vi saknar hos oss själva i någon annan. Du attraherar fel typ av partners för att du förminskar dig själv och dina egentliga behov. Vi kan inte heller kontrollera kärlek. Det är dags att du gör något för dig själv så att du kan bygga upp din inre styrka och självrespekt. Först då kan du attrahera en relation utifrån den vackra person som du är och få den respekt och kärlek som du så varmt förtjänar. Vackra Vackra själ. Du har en så härlig framtid att möta. Även om det är svårt så försök att släppa ditt fokus på att hitta en partner och fokusera på allt fint du redan har i ditt liv. Finn dig själv och vem du är under alla lager och njut av tiden med dig själv. När vi släpper kontrollen över att försöka forcera fram en partner brukar denna har en stark förmåga att dyka upp där vi minst anar det. Kärlek till dig!

Hej Amanda,
För exakt ett år sedan påbörjade jag studier i sociologi 2. En kurs som skulle hålla på i en hel termin. Jag blev sjukskriven pga svår graviditet och avbröt då mina studier. Tanken är att jag ska göra två st omtentor samt slutföra kursen november-januari med en B-uppsats som avslut.
Vad säger korten om det? Kommer jag att klara det eller har jag tagit vatten över huvudet?
Tack

Hej kära du. Du står inför ett komplext beslut och det är svårt att välja mellan valen som du har. Gör den nödvändiga granskningen eller sök råd från en mentor. Många aspekter behöver vägas in. Det är dags att sluta att skjuta upp saker. Försök att fokusera och undvik orealistiska förväntningar. Du har för många val vilket kan göra situationen förvirrande. Du behöver också se över den stöd och stöttning du kan få och på djupet fråga dig själv vad du verkligen vill. Vill du göra klart utbildningen eller inte? Kanske finns det andra frågor du behöver behandla först? Haren kommer med budskapet att du ska släppa taget och ge dig hän i glädje. Ta det avgörande steget nu. Din gåva är företagsamhet. Kram till dig!

Jag har under en ganska lång period (några månader) har jag känt mig vilsen, med vänner, boende,jobb och saknad av något men jag vet inte vad. Jag har försökt sätta fingret på oron men kommer inte fram till vad jag söker efter, detta är en ny känsla då jag allt som oftast vetat vad jag vill.
Skulle behöva vägledning och hitta tillbaka till min intuition <3

Tack för din fråga vännen. Du har tappat kontakten med roten och din kärna och behöver vända dig inåt. På den resa du befinner dig nu har du gett upp dig själv. Du kan inte vara alla andra till lags och det är av största vikt att du tar hand om dig själv först och främst innan du erbjuder din hjälp till andra. Jag ser hälsoreltaterade problem och om du börjar ta tag i dem ser jag en utmattning runt hörnet. Det är faktiskt på tiden att du tar dina symtom och din själs rop på hjälp på allvar. Och säger nej. Kräv att de runt omkring dig tar sitt ansvar. Bli tuff där.

Gå ut i naturen en stund själv och andas. Släpp alla dina tankar och bekymmer ner i marken. Låt tyngdkraften guida dig ner. Fråga sedan dig själv vad du behöver i nästa steg. Du har alla svaren inom dig om du bara tillåter dig själv att lyssna. Gör sedan exakt enligt den vägledning du får. Oavsett vad det är. Ett steg i taget och sedan ett till. Du klarar det här. Kärlek och kram finns här för dig

Gratis medial vägledning, Medial vägledning, Spiritualitet gratis medial vägledning, medial vägledning, Medium, gratis spirituell vägledning