Waxing Gibbous Moon

by Amanda Randau

Månens faser. Måncykeln. Leva efter månens faser. Tilltagande halvmåne. Waxing Gibbous moon. Månenes faser del 4

DEL 4 MÅNENS FASER - Waxing Gibbous Moon

Nyckelord: Refinement

Mänskligt utvecklingsstadium: Sen tonår

Element: Jord

Säsong: Valborg

Växande energi och växande människa

Känner du hur energin drar ihop sig och pushar dig framåt? Vi har en tilltagande halvmåne och helgens fullmåne närmar sig. Dagarna för fullmåne är en tid för att se över vilka gamla roller och mönster har du vuxit ur och klippa banden en gång för alla. Hedra det som har varit men låt ingenting hålla dig tillbaka från att blomma. Dina nej är minst lika viktiga som dina Ja.

På lördag håller jag en Fullmånecermoni på Studio Flow, läs mer och anmäl dig här.

PSYKOLOGISKT

Vi befinner oss nu på en plats där universum tydliggjort för oss vilka tillvägagångssätt, mönster och beteenden som inte längre tjänar oss och kanske rent av vår nya skepnad. Det här är en mycket fin tid att hedra det som har varit, vänner eller grupper som du vuxit ifrån och som inte längre stödjer din tillväxt eller känns som att de håller dig tillbaka från att blomstra. Hedra dem för allt de lärt dig för djupt inom dig vet du att du inte längre har plats för de eller dem som drar tillbaka dig när du vill framåt. Före att fortsätta cykeln av tillväxt och blomma är det nödvändig att kapa de band som känns begränsande.

KREATIVT

Kan du känna att din kreativitet och dina projekt växer både i omfattning och styrka? Din vision har blivit tydligare och tiden för undersökning har kommit till ett självmant avslut. Troligtvis har du landat ner i den viktiga insikten att du har mer arbete att göra än du har utrymme för. Du behöver begränsa dig. Det är dags att du bestämmer dig för vad du ska fokusera på och vilka delar som ska bort. “Kill your darlings”.

Precis som växter får ny energi och blommar när man klipper bort det som vissnat så gör också du och dina projekt.

Du kan känna en stor passion och att du får ett stort push framåt nu, du har kommit så långt och är på sluttampen i ditt arbete. Feedbacken du får från universum och din omvärld är konstant, lyssnar du? Hinder som kommer i din väg finns där för att du ska vända din uppmärksamhet inåt, lyssna och se.

Ett exempel ur mitt liv

Jag har ett lysande exempel på just detta. Jag befinner mig i sluttampen i mitt stora projekt för Självläkning för utmattade. Jag har arbetat fram en stor del av kursmaterialet, hittat en lokal och precis slutit ett fint samarbetsavtal. Igår fick jag reda på att lokalen som jag skulle vara i inte längre är möjlig. Först känslan är givetvis uppgiven. Ni vet känslan. Jag har jobbat så mycket och så länge så faller det på sluttampen.

Men jag lät mig icke nedslås!

Istället fokuserade jag min energi inåt och lyssnade. Egentligen var kanske inte den lokalen helt rätt, i alla fall inte just nu. Och någonstans inom mig visste jag ju att just detta hade kallat på min energi den senaste veckan, att titta på andra lokaler, undersöka fler möjligheter. Informationen, guidningen, feedbacken på vårt arbete finns där, tillgänglig för oss alltid, bara vi lyssnar.

Detta kan vara en utmattande tid när vi upplever att vi har kommit så långt men målet kan ändå kännas så långt bort. Men jag vill påminna dig om hur nära du faktiskt är!

Säg Nej till det som inte servar

Att säga Nej är minst lika viktigt som att säga Ja. Att ta ansvar för oss själva, vår utveckling och vår service till det stora och universum kräver att vi säger Nej även om det betyder att vi för stunden förvirrar eller sårar någon. Ta ett steg tillbaka så att vi kan se den större bilden i denna fas. Vi behöver ta ett moget och vuxet ansvar och inte dras ner av känslor av konkurrens, skvaller eller förakt för vad andra gör. Det är ingen tävling, vi när alla här för att göra det som vi är menade att göra. För att samarbeta och hjälpas åt. Konkurrens är en sorglig illusion. Denna del av cykeln bjuder in dig, på ett djupare plan att ta ansvar och göra kloka val. Det är tid att landa ner i insikten för din egna orsak - verkan och ta ansvar för dina handlingar.

ENERGIFOKUS:

  • Definiera och förfina

  • Gör dig av med det som är överflödigt och onödigt

  • Kraftfull push framåt

  • Passion och fokus

  • Energiuppbyggnad

  • Flödande feedback

INTRESSERAR DETTA DIG?

Här kan du kan läsa de övriga inläggen i min serie om månens faser. Du är också varmt välkommen att delta i mina Fullmånecermonier.


Astrologi, Fullmåneritual, Väck din självläkning, Månens faser månens faser, tilltagande halvmåne, fullmånecermoni