Fullmoon

by Amanda Randau

Månens faser. Måncykeln. Leva efter månens faser. Fullmåne. Månenes faser del 5

DEL 5 MÅNENS FASER - Full Moon

Nyckelord: Upplysning/Blomning

Mänskligt utvecklingsstadium: Tidigt vuxenliv

Element: Jord

Säsong: Midsommar

Manifestation och avslut

Fullmånene är kulmen på måncykeln och vi blomstrar och manifesterar. Arbetar vi med månens cyklar manifesterar vi de intentioner som vi satte för ett halvår sedan i nymånen i samma stjärntecken. Under fullmånen synliggör vi det som varit mer inåtvänt för världen. Det är en tid med kraft, överflöd, vitalitet och eld. En kraftfull punkt där ditt arbete skiftar och du har fört in något nytt i världen.

Månenes energin skiftar till utgående och närande. Detta betyder inte att du behöver bli extrovert eller delta i sociala evenemang. Fokus för cykeln är avslutande. Ju mer uppfylld du är ju mer kan du ge bort.

Detta är en perfekt tid att reflektera över vad du åstadkommit, skapat och vad du faktiskt har slutfört. Funder över vilka gåvor har du fått igenom processen och släppa taget om det som inte längre servar dig.

I MORGON LÖRDAG HÅLLER JAG EN FULLMÅNECERMONI PÅ STUDIO FLOW, LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR.

PSYKOLOGISKT

Fullmånen bjuder in dig till att glänsa i din storhet, i allt som är du, utan att förminska dig eller be om ursäkt för vem du är. Med en objektiv blick kan du nu se hur dina tidigare utmaningar, reflektioner och din längtan strålat samman och fört dig framåt i livets mysterium. Hur allt du gått igenom och varit med om har varit universums sätt att guida dig i din riktning. Meningen och cykelns fullbordan kanske känns uppenbar? Det är en ljuvlig tid att fira det du åstadkommit och ödmjukt tacka universum för alla gåvor du bär på och har mottagit. Du befinner dig i toppen som markerar mellanrummet. Din energi skiftar från att vara inåtvänd och fokuserad på dig själv till en mer utåtgående där frukterna av allt du lärt dig är redo att delas med världen.

KREATIVT

Ditt omsorgsfulla arbete har kommit till sin fullbordan och du är redo att bjuda in andra att uppleva, se och engagera sig i det du skapat på ett konkret sätt. Helheten blir nu tydlig och du kan med perspektiv se på den resa som det tog dig att komma dit du befinner dig nu. Något behöver nå sin kulmen eller komma till avslut. Du är kallad att dela ditt arbete med världen. Du vet på vilket sätt. Förkroppsliga din kreativitet och var aktiv i ditt skapande. När du gör det kan du uppleva och se en djupare mening som du kanske inte varit medveten om tidigare.

Våga ta plats

Detta är en perfekt tid att trotsa alla dina inre röster eller röster runtomkring som säger att du inte är tillräcklig och våga ta plats. Stå kraftfullt i din styrka och utstrålning och låt allt annat rinna av dig. Många av oss har tidigt i livet blivit berövade vår kraftfulla utstrålning och tro genom uppfostran och kultur. Ge av dig själv till världen. När du vågar vara hel ger du universum och din omgivning värde. Du är fullkomlig och perfekt, precis som du är! Jordelementet hjälper oss att hålla oss grundade och ödmjuka.

“Know when you stand in your fullness that you are a gift to the whole”

ENERGIFOKUS:

  • Förkroppsliga

  • Blomma

  • Paradoxen mellan att börja se och ta ett kliv tillbaka

  • Upptäcka ny mening

  • Fira

  • Glänsa

INTRESSERAR DETTA DIG?

Här kan du kan läsa de övriga inläggen i min serie om månens faser. Du är också varmt välkommen att delta i mina Fullmånecermonier på Studio Flow. Här hittar du tips om passade ritualer och ceremonier under fullmånen.


Astrologi, Fullmåneritual, Månens faser månens faser, fullmåne, fullmåneritual, fullmånecermoni