Första Fullmåneritualen på Flow

by Amanda Randau

Första Fullmåneritualen på Flow

Känslor. Fullmåne i Fiskarna. Meditation. Fredagen den 13. Fullmåneritual.

Känslostormar

Wow, vilken helg. Fredagen den 13 och en känslostormande Fullmåne i Fiskarnas tecken. Hur var din helg?Kände du av något speciellt? Jag upplevde en stressig och intensiv energi och vilket gjorde mig glömsk och snurrig. Överlag så kändes det energimässigt som en helg som innefattade mycket känslor. Högt och lågt. Kanske kan vi uppleva ett uppsving i energin nu på onsdag när Saturnus vänder framåt igen efter att ha gått retrograd sedan slutet på april.

Fullmåneritual

I lördags bjöd jag in till den första Fullmåneritualen på Studio Flow som blev fullbokad. Det glädjer mig att det lockar så många att meditera tillsammans under Fullmånen. Det är en väldigt fin tid att komma samman för att göra lite magiskt arbete. Tack alla ni som kom och bidrog med er närvaro och värme. Det är ni som gör cirkeln, jag erbjuder bara en trygg plats där vi kan landa ner tillsammans. Ritualen erbjöd rening, närvaro, meditation, djupa insikter, gråt, skratt, budskap, sharing och community. Sist men kanske viktigast påminde vi varandra om att alltid sätta oss själva först.

Fullmåne i Väduren

Nästa ceremoni kommer att hållas söndagen den 13 oktober kl 10-11.30. Då är hösten här på riktigt och månen blir full i den eldiga Vädurens tecken. Den är igångsättande och motiverar oss att ta ansvar för oss själva och våra behov. Våra relationer, speciellt våra kärleksrelationer hamnar i rampljuset. Hur är din relation med dig själv i förhållande till andra? Månen hjälper dig att finna balansen mellan dina egna behov och andras. Flödet i att ge och ta emot. Vilket vi kommer att fokusera på under ritualen.

Antal platser är lite begränsat så vet du redan nu att du vill komma så passa på att boka. Du är så välkommen.

Avtagande måne

Vi har gått in i tiden för avtagande måne. en tid för att skörda och dela med oss av våra insikter och projekt, släppa taget och rensa i vårt liv för det som vi inte ska ta med oss in i nästa måncykel. I morgon kommer del 6 i min serie om månens faser där du kan läsa om hur du kan arbeta med energi för den avtagande månen, Waning moon eller Disseminating Moon.

Astrologi, Fullmåneritual fullmånecermoni, fullmåneritual, avtagande måne