Kurs i medial utveckling

by Amanda Randau

soulful-stock-QdmMWxQXJ2Y-unsplash.jpg

Kurs i Medial Utveckling

Medium. Kurs i medial utveckling. Medial. Öppna upp sig för andevärlden. Kommunicera med andevärlden.

Medial utveckling

Nu är den äntligen här. Kursen i Medial utveckling. Jag är såå glad och peppad på att få dela med mig av min kunskap och erfarenhet till er. Men framför allt att få möta ER visdom. För det är precis där det växer fram, i mötet oss emellan. Med våra tankar och funderingar, upplevelser och frågor. Vårt motstånd och våra rädslor. I mötet mellan oss får det chansen att skifta och växa.

Läskigt med spöken

I medial utveckling öppnar vi upp oss och utökar vårt medvetande. Når platser som är nya och kanske obekväma. Men som känns fruktbara och givande. När vi konfronterar det som känns skrämmande kan vi förvandla det till vår gåva. Och kanske kommer vi till insikten att det aldrig fanns något att frukta.

Vi är ett med universum

Tillsammans möter vi nya dimensioner. Dels av oss själva men också det som är runt omkring. Påminner oss om vår storhet. Att vi alla är ett med universum. Att vi är universum. Skapade av stjärnglans och kärlek.

Öppna upp sig för andevärlden

Vi lär oss att öppna upp och stänga ner. Att lyssna och se. Ta emot budskap och ge dem vidare till andra. Vi slår hål på normer och begränsningar. Påminner oss om den kunskap som vi glömt bort eller stängt av. Stärker vårt självförtroende och skapar starka band till vår intuition. Till varandra. Stjärnsystrar och stjärnbröder.

Början på något nytt

Men detta är bara startskottet för en resa med oändliga möjligheter. Vart DU ska är det bara du och universum som vet. Kanske vill du stå tryggare i dig själv med vetskap om att din intuition är din superkraft eller arbeta med att vägleda andra på deras livsresa. Kanske gör du redan detta och vill fördjupa din praktik och skala av nya lager. Allt är möjligt.

Kursens upplägg

Vi möts under två heldagar eller en, beroende på vad du väljer. Med dig får du verktyg, upplevelser och community för livet. När du deltar i kursen blir du inbjuden till en sluten grupp av “alumnus” där du har möjlighet att hålla kontakt med dina stjärnsyskon för att dela dina upplevelser och öva tillsammans. Jag kommer också att finnas där och bjuda in till frågestunder.

Kursen är uppdelad på två delar för att du ska få chans att landa ner i dina upplevelser och integrera dina nya kunskaper emellan tillfällena. Men också för att du ska kunna välja att bara göra en del om du vill. För att läsa mer om kursen kan du kika in här

Praktiserande häxa eller rookie

Inga förkunskaper behövs och kursen passar alla som känner att de är nyfikna och öppna för nya upplevelser. Antingen är du redan en praktiserande häxa eller har kanske inte ens hört talas om ordet intuition innan. Det spelar ingen roll. Andevärlden möter oss där vi befinner oss och jag anpassa innehållet efter gruppens sammansättning.

Skicka mig ett mail med dina frågor och funderingar, Kontakt

Community, Medial vägledning, Spiritualitet medial vägledning, medial utveckling, kurser, andevärlden