Filtered by Category: Astrologi

Fullmoon

Månens faser - Del 5

Fullmånene är kulmen på måncykeln och vi blomstrar och manifesterar. Arbetar vi med månens cyklar manifesterar vi de intentioner som vi satte för ett halvår sedan i nymånen i samma stjärntecken. Det är en tid med kraft, överflöd, vitalitet och eld.. Fokus för cykeln är avslutande.

Detta är en perfekt tid att reflektera över vad du åstadkommit, skapat och vad du faktiskt har slutfört. Funder över vilka gåvor har du fått igenom processen och släppa taget om det som inte längre servar dig.

Read More

Waxing Gibbous Moon

Månens faser - Del 4

Känner du hur energin drar ihop sig och pushar dig framåt? Vi har en tilltagande halvmåne och helgens fullmåne närmar sig. Dagarna för fullmåne är en tid för att se över vilka gamla roller och mönster har du vuxit ur och klippa banden en gång för alla. Hedra det som har varit men låt ingenting hålla dig tillbaka från att blomma. Dina Nej är minst lika viktiga som dina Ja.

Read More

First Quarter Moon

Månens faser - Del 3

Vi befinner oss i tiden för första kvartalet, halvmåne, som vi ofta säger här i Sverige. Under den växande månen efter Nymånen har experimenterat och fått nya insikter och nu är det dags att ta action på de nya insikter vi fått. En eldig energi infinner sig och vi har en annan kraft bakom våra steg. Detta är en perfekt tid att förtydliga och uppdatera din plan och dina mål och ta emot feedback.

Read More