Filtered by Category: Månens faser

Last Quarter Moon

Månens Faser - Del 7

Vi har kommit till sista delen i min serie om månens faser. Hur kan du arbeta med energin sista veckan före nymåne. Jag ger också tips på de astologiappar som jag använder.

Det är viktigt tid att skala av och ge dig själv utrymme att börja vända dig inåt. Slutföra det uppgifter som du påbörjat även om du kan känna motstånd. Klipp sedan banden till det som inte ska följa med in i nästs cykel.

Read More

Disseminating Moon

Månens faser - Del 6

Efter månen visat upp sig i sin fulla prakt börjar den sakteligen avta. Detta är tiden för att skörda frukten av ditt arbete och dina insikter. Ge ut av det du skapat med världen, frukterna från denna cykel. Det är också en mycket bra tid för att rensa i livet. Kan du känna hur det börjar dra i dig att plocka bort sommarens attiraljer för att göra utrymme för den nya säsongen? Att städa och få i ordning hemma? Följ din inspiration, den leder dig rätt.

Energin är uttågande och närande för världen. Surrender. Fokusera på detaljerna och släppa taget om det som inte ska följa med igenom in i nästa måncykel.

Read More

Fullmoon

Månens faser - Del 5

Fullmånene är kulmen på måncykeln och vi blomstrar och manifesterar. Arbetar vi med månens cyklar manifesterar vi de intentioner som vi satte för ett halvår sedan i nymånen i samma stjärntecken. Det är en tid med kraft, överflöd, vitalitet och eld.. Fokus för cykeln är avslutande.

Detta är en perfekt tid att reflektera över vad du åstadkommit, skapat och vad du faktiskt har slutfört. Funder över vilka gåvor har du fått igenom processen och släppa taget om det som inte längre servar dig.

Read More