Spirituell vägledning

Du har valt den här inkarnationen för att göra något som bara du kan göra på ditt unika sätt. Jag finns här för att påminna dig om din storhet, se din egna potential och alla de möjligheter som finns öppna för dig.

Under sessionen får du vägledning i din nuvarande livssituation och de vägval du står inför. Du ges också den information och de verktyg du behöver för att få klarhet och komma vidare i livet. Mitt främsta mål med vårt möte är att guida dig tillbaka till din intuition och åter väcka din inre styrka.

 En session med mig passar dig

 • som känner att du sitter fast i din livssituation

 • behöver hjälp att identifiera dina begränsningar och hinder

 • behöver motivation och inspiration

 • som känner dig riktningslös och som att inget händer

 • känner dig stressad och mår dåligt

 

60-75 min 700 SEK online

KarriärsCoachning

Har du en affärsidé som du inte vet hur du ska komma vidare med. Drömmar du om att vara din egna chef och arbeta utifrån dina egna villkor. Känner du kanske att du vill göra något helt annat än det du gör idag men inte vet vad?

Livet är fullt av möjligheter vilket ibland kan bli överväldigande för oss. Eller så har vi tvärtom svårt att se hur vi skulle kunna göra business av vår passion. Jag hjälper dig att se dina unika gåvor, intressen och hur du kan forma detta till ditt arbete. 

Med många års erfarenhet av att starta och driva företag, arbete inom business och reklam i kombination med mina spirituella gåvor coachar jag dig framåt. 

En session med mig ger dig 

 • En tydlig karta över dina möjligheter

 • Hjälper dig att lösa upp dina mentala begränsningar

 • Inspiration och nya infallsvinklar

 • Modet att gå från idé till handling

 • Tips, råd och stöd för att starta och driva företag

 • Uppföljning, bollplank och mentorskap på din resa

60 minuppstartsmöte online

feedback på ditt erbjudande/affärsplan

tre uppföljande samtal på telefon

1250 SEK

 

Stresshantering

När vi gång på gång går emot vår intuition genom att göra saker vi inte vill eller stanna i situationer som inte är bra för oss stängs tillslut vår intuition och koppling mellan vår kropp och sinne tillslut av helt. Vi går helt upp i vårt hjärna och våra tankar. Vi förlorar kraften att stänga av och slutar så småningom att känna. Vår kropp är supersmart och kommer att göra allt för att försöka överrösta våra tankar och hjärna. Huvudvärk, kronisk smärta och sjukdom, matsmältningsbesvär, magproblem, minskad energi, sömnlöshet, skenande tankar, depression. Stress har ett brett spektrum av symtom och uttryck.

Mina sessioner är helkroppsfokuserade och mitt mål är att hjälpa dig att utveckla en starkare självkänsla och att komma tillbaka till din kropp för att återkoppla kropp och sinne. Sessionerna är coachningsbaserade men ser olika ut beroende på dina behov. Jag använder min intuitiva kraft som guide. Med dig får du en handlingsplan och verktyg för ditt fortsatta arbete med dig själv. Sessionerna innehåller ofta coachning, mindfulness-, andning- och meditationstekniker och holistisk hälsa för att frigöra de blockeringar och stagnationer som finns i din kropp och själ.

Min intention är att du återigen ska få en djupare känsla av mening och återta kraften att välja det liv som är givande och bra för dig.


En session med mig passar dig

 • är utmattad, stressad eller deprimerad

 • upplever att du testat allt men inte kommer framåt

 • vill göra en förändring i ditt liv men inte vet hur eller var du ska börja


  60 min 650 SEK online

Fullmåne Meditation - startar igen under hösten

Varmt välkommen till min meditationscirkel där vi går in i fullmånens kraftfulla och renande energier. Fullmånen utgör klimax på varje måncykel och våra krafter och känslor blir stora. Under fullmånens sken är energin hög och vi är mer öppna och mottagliga. Det är ypperligt att arbeta andligt. Det går utmärkt att arbeta ensam men det är också fördelaktigt att arbeta i cirkel då meditationen blir ännu starkare. 

Jag guidar dig igenom en kraftfull mediationsritual som hjälper dig att släppa taget om det gamla och låter dig att ta ännu mer plats i dig själv. Du inbjuds också till att sätta intentioner för den kommande månfasen och om du önskar får du ta del av ett budskap genom mina vägledande kort. Vi avslutar med en kort reflektion så ta med dig ett block och en penna. Jag tycker det är fint att ha ett särskilt anteckningsblock för mina månmeditationer då jag enkelt kan följa mina processer och se hur vägen mot mina mål utvecklas. 

Inga förkunskaper krävs, alla är varmt välkomna. Ta på dig sköna, löst sittande kläder så du kan sitta bekvämt.

 

Gruppsessioner, föreläsningar och workshops

Jag erbjuder olika slags sessioner för privatpersoner och företag. Föreläsningar om stresshantering, andliga utvecklingcirklar där du får möjlighet att utveckla din egna intuition och mediala förmåga och gruppmediationer mm. 

Kontakta mig för mer information