Spirituell vägledning

Du har valt den här inkarnationen för att göra något som bara du kan göra på ditt unika sätt. Jag finns här för att påminna dig om din storhet, se din egna potential och alla de möjligheter som finns öppna för dig.

Under sessionen får du vägledning i din nuvarande livssituation och de vägval du står inför. Du ges också den information och de verktyg du behöver för att få klarhet och komma vidare i livet. Mitt främsta mål med vårt möte är att guida dig tillbaka till din intuition och åter väcka din inre styrka.

 En session med mig passar dig

  • som känner att du sitter fast i din livssituation

  • behöver hjälp att identifiera dina begränsningar och hinder

  • behöver motivation och inspiration

  • som känner dig riktningslös och som att inget händer

  • känner dig stressad och mår dåligt

 

60-75 min 700 SEK online

 

Stresshantering

När vi gång på gång går emot vår intuition genom att göra saker vi inte vill eller stanna i situationer som inte är bra för oss stängs tillslut vår intuition och koppling mellan vår kropp och sinne tillslut av helt. Vi går helt upp i vårt hjärna och våra tankar. Vi förlorar kraften att stänga av och slutar så småningom att känna. Vår kropp är supersmart och kommer att göra allt för att försöka överrösta våra tankar och hjärna. Huvudvärk, kronisk smärta och sjukdom, matsmältningsbesvär, magproblem, minskad energi, sömnlöshet, skenande tankar, depression. Stress har ett brett spektrum av symtom och uttryck.

Mina sessioner är helkroppsfokuserade och mitt mål är att hjälpa dig att utveckla en starkare självkänsla och att komma tillbaka till din kropp för att återkoppla kropp och sinne. Sessionerna är coachningsbaserade men ser olika ut beroende på dina behov. Jag använder min intuitiva kraft som guide. Med dig får du en handlingsplan och verktyg för ditt fortsatta arbete med dig själv. Sessionerna innehåller ofta coachning, mindfulness-, andning- och meditationstekniker och holistisk hälsa för att frigöra de blockeringar och stagnationer som finns i din kropp och själ.

Min intention är att du återigen ska få en djupare känsla av mening och återta kraften att välja det liv som är givande och bra för dig.


En session med mig passar dig

  • är utmattad, stressad eller deprimerad

  • upplever att du testat allt men inte kommer framåt

  • vill göra en förändring i ditt liv men inte vet hur eller var du ska börja


    60 min 650 SEK online

Fullmånecermoni

Under fullmånens sken bjuder jag in till renande fullmåneceremonier fyllda med mystik, astrologi och spiritualitet. Fullmånen, som utgör klimax på varje måncykel, ger en hög energi som gör oss öppna och mottagliga för att arbeta andligt. Att samlas i en cirkel gör meditation och vår kontakt med andra dimensioner starkare. 

Jag guidar dig igenom en meditationsritual som hjälper dig att släppa taget om det som är gammalt och låter dig ta än mer plats i dig själv. Jag vägleder dig i hur du kan arbeta med universum och använda årstiderna samt stjärnorna och planeternas positioner som guide. Vi avslutar ceremonin med en reflektionsövning så ta med dig ett block och penna. Jag tycker det är fint att ha ett särskilt anteckningsblock för mina månmeditationer då jag enkelt kan följa mina processer och se hur vägen mot mina intentioner utvecklas. 

Inga förkunskaper krävs, vi möts precis där vi befinner oss just nu. Ta på dig sköna, löst sittande kläder så du kan sitta bekvämt.

  

OKTOBER – VÄDUREN
Söndagen den 13 oktober 10.00 - 11.30 Studio Flow, Gamlestadens Fabriker

Infaller på 20°14 i Väduren den 13 oktober kl 23.09

Hösten är här på riktigt och den eldiga vädursmånen påminner oss om vad vi har på agendan. Den är igångsättande och motiverar oss att ta ansvar för oss själva och våra behov. Våra relationer, speciellt våra kärleksrelationer hamnar i rampljuset. Hur är din relation med dig själv i förhållande till andra? Månen hjälper dig att finna balansen mellan dina egna behov och andras. Flödet i att ge och ta emot.

 

NOVEMBER – OXEN
Tisdagen den 12 november 18.45 - 20.15 Studio Flow, Gamlestadens Fabriker

Infaller på 19°52 i Oxen den 12 november kl 14.35

Detta är hösten mest passionerade fullmåne, fylld av önskningar och begär. Månen kan också plocka fram motsättningar inom oss. Ekonomi, personliga värderingar, kärlek, sexualitet, längtan efter trygghet kontra viljan att utmana ödet och uppleva saker. Vi fokuserar på hur vi kan använda magi, affirmationer och intentioner för att förverkliga oss själva och nå framgång, vad än det betyder för dig. 

 

DECEMBER – TVILLINGARNA
Torsdagen den 12 december 18.00 - 19.30 Studio Flow, Gamlestadens Fabriker


Infaller på 19°52 i Tvillingarna den 12 december klockan 06.13

Vad passar inte bättre än att avsluta årets sista fullmånecermoni i den festliga tvillingmånen? Månen är igångsättande, motiverande och rörlig. Hur kan vi krama ut det sista av 2019? Energierna är snabba, ombytliga och känslorna intensiva. Den motiverar oss att söka oss ut för att mötas med andra och utbyta tankar och känslor. En härlig tid för att ha roligt, prata, leka och skoja.