Stresshantering

Ibland kommer vi till en punkt i livet där vi tappar fotfästet, känner oss vilsna och rotlösa. Vi förlorar balansen och låter tillslut hjärnan ta över genom att gång på gång ignorera vår intuition. När vi gång på gång väljer att stanna i situationer som inte är bra för oss stängs vår intuition och koppling mellan vår kropp och sinne tillslut av helt och vi går helt upp i vårt hjärna och våra tankar. Vi förlorar kraften att stänga av och slutar så småningom att känna. Vår kropp är supersmart och kommer att göra allt för att försöka överrösta våra tankar och hjärna. Huvudvärk, kronisk smärta och sjukdom, matsmältningsbesvär, magproblem, minskad energi, sömnlöshet, skenande tankar, depression. Stress har ett brett spektrum av symtom och uttryck. 

Mina sessioner är helkroppsfokuserade och jag använder olika typer av tekniker som hjälper dig att utveckla en starkare självkänsla, att komma tillbaka till din kropp och återkoppla din kropp och sinne. Sessionerna ser alltid olika ut beroende på dina behov och jag använder min intuitiva helande kraft som guide. De innehåller ofta coachning, mindfulness-, andning- och meditationstekniker, holistisk hälsa och energiarbete för att frigöra de blockeringar och stagnationer som finns i din kropp och själ. 

Min intention är att du återigen ska få en djupare känsla av mening och återta kraften att välja det liv som är givande och bra för dig. 

60 min 650 SEK

Medial vägledning

Se din egna potential, alla de möjligheter som finns öppna för dig och hitta syftet som du har valt med detta livets inkarnation.  Få en större förståelse för att alla interaktioner i ditt liv är en möjlighet för ökad expansion och medvetenhet om dig själv. Utifrån det perspektivet kan vi fokusera din uppmärksamhet och energi på att finna en väg framåt som är bra för dig. 

I en medial vägledning fungerar jag som en kanal mellan andevärlden och vår verklighet och vidarebefordrar de råd och budskap som jag får till mig. Under en session får du de svar och råd som du behöver för att få klarhet och kunna komma vidare i livet. Ofta ges en inblick i framtiden och de val du kan göra. Många sanningar kommer fram som ibland kan vara smärtsamma men också viktiga för att du ska välja en väg som är bra för dig. Många gånger kommer energin från någon vi har känt även om det inte är något som vi kan styra. 

75-90 min 850 SEK

 

Mental Coachning

Helkroppsfokuserad och helande coachning som hjälper dig att öppna upp mentala och fysiska begränsningar och blockeringar i din kropp och själ. Jag stödjer och vägleder dig i din process att åter minnas och hitta tillbaka till din inre kraft och intuition. 

60 min 650 SEK

 

Fullmåne Meditation

Varmt välkommen till min meditationscirkel där vi går in i fullmånens kraftfulla och renande energier. Fullmånen utgör klimax på varje måncykel och våra krafter och känslor blir stora. Under fullmånens sken är energin hög och vi är mer öppna och mottagliga. Det är ypperligt att arbeta andligt. Det går utmärkt att arbeta ensam men det är också fördelaktigt att arbeta i cirkel då meditationen blir ännu starkare. 

Jag guidar dig igenom en kraftfull mediationsritual som hjälper dig att släppa taget om det gamla och låter dig att ta ännu mer plats i dig själv. Du inbjuds också till att sätta intentioner för den kommande månfasen och om du önskar får du ta del av ett budskap genom mina vägledande kort. Vi avslutar med en kort reflektion så ta med dig ett block och en penna. Jag tycker det är fint att ha ett särskilt anteckningsblock för mina månmeditationer då jag enkelt kan följa mina processer och se hur vägen mot mina mål utvecklas. 

Inga förkunskaper krävs, alla är varmt välkomna. Ta på dig sköna, löst sittande kläder så du kan sitta bekvämt.

 

Gruppsessioner, föreläsningar och workshops

Jag erbjuder olika slags sessioner för privatpersoner och företag. Föreläsningar om stresshantering, andliga utvecklingcirklar där du får möjlighet att utveckla din egna intuition och mediala förmåga och gruppmediationer mm. 

Kontakta mig för mer information