Stresshantering

cherry-laithang-763176-unsplash.jpg
cherry-laithang-763176-unsplash.jpg

Stresshantering

650.00

När vi gång på gång går emot vår intuition genom att göra saker vi inte vill eller stanna i situationer som inte är bra för oss stängs tillslut vår intuition och koppling mellan vår kropp och sinne tillslut av helt. Vi går helt upp i vårt hjärna och våra tankar. Vi förlorar kraften att stänga av och slutar så småningom att känna. Vår kropp är supersmart och kommer att göra allt för att försöka överrösta våra tankar och hjärna. Huvudvärk, kronisk smärta och sjukdom, matsmältningsbesvär, magproblem, minskad energi, sömnlöshet, skenande tankar, depression. Stress har ett brett spektrum av symtom och uttryck.

Mina sessioner är helkroppsfokuserade och mitt mål är att hjälpa dig att utveckla en starkare självkänsla och att komma tillbaka till din kropp för att återkoppla kropp och sinne. Sessionerna är coachningsbaserade men ser olika ut beroende på dina behov. Jag använder min intuitiva kraft som guide. Med dig får du en handlingsplan och verktyg för ditt fortsatta arbete med dig själv. Sessionerna innehåller ofta coachning, mindfulness-, andning- och meditationstekniker och holistisk hälsa för att frigöra de blockeringar och stagnationer som finns i din kropp och själ.

Min intention är att du återigen ska få en djupare känsla av mening och återta kraften att välja det liv som är givande och bra för dig.


En session med mig passar dig

  • är utmattad, stressad eller deprimerad

  • upplever att du testat allt men inte kommer framåt

  • vill göra en förändring i ditt liv men inte vet hur eller var du ska börja

Boka din tid