DSC_0080.jpg

Vem är jag?

Med ett stort intresse för spiritualitet, företag och personlig utveckling har jag alltid levt med en fot i den spirituella världen och en fot i businessvärlden. Jag startade mitt första företag när jag var 21, tre år senare etablerade jag ett juiceföretag i Göteborg som regionsansvarig. Jag har coachat lärare och elever på en YH skola och arbetat ideellt med integration av ensamkommande flyktingbarn. Efter några års studier på högskola och IHM business school arbetade jag i reklambranschen som projektledare på olika reklambyråer. 

För snart tio år sedan deltog jag i min första mediala utvecklingscirkel och har sedan dess väglett och coachat människor på deras livsresa. I min undervisning och mina sessioner öppnar jag upp för att våga möta sig själv i det som känns mörkt och skrämmande för att transformera det till styrka och ljus. Mina egna känslor, livserfarenheter och människor jag möter i livet är mina största lärare. Genom min egna upplevelse av självläkning från en utmattningsdepression delar jag med mig av min kunskap på min spirituella självhjälpsblogg, Create a life in flow. 

Jag spenderar mycket tid att utforska vår medvetenhet, astrologi och hur trauma lagras som stagnationer i vår kropp och ser yogan och meditationen som ett underbart verktyg att släppa begränsningar så att vi kan ta större plats i oss själva. Jag fascineras av vår enorma kapacitet till självläkning och hur vi är ett med universum. 

 

Utbildning

Jag har en pågående utbildning till Mind-Body terapeut och i Oktober ska jag genomföra en 30 h fördjupningskurs i yoga med inriktning på nervsystemet och somatisk rörelse.

Förutom min utbildning som Marknadsekonom har jag utbildat mig inom retorik & kommunikation och konflikthantering på högskolan. Jag har 200 h yogalärarutbildning inom Embodied Flow som är en transformerande yogaform som öppnar upp för kontakten med ditt djupaste jag genom hatha yoga, somatisk rörelseterapi, meditation i rörelse, tantrisk filosofi och psykologi. Jag har också genomfört Quest Earth leadership med Laura Larriva Page och en Chakra Healing workshop med Geoff Brooks. Flertalet övriga kurser och workshops i medial vägledning, astrologi, medicinsk yoga och mindfulness.