DSC_0080.jpg

Med mina spirituella gåvor och intresse för företag och personlig utveckling har alltid levt med en fot i den spirituella världen och en fot i businessvärlden. Jag startade mitt första företag när jag var 21, tre år senare etablerade jag ett juiceföretag i Göteborg som regionsansvarig. Jag har coachat lärare och elever på en YH skola och arbetat ideellt med integration av ensamkommande flyktingbarn. Efter några års studier på högskola och IHM business school har jag ägnat några i reklambranschen som projektledare på olika reklambyråer. 

2012 gjorde jag min första spirituella resa och sedan dess har jag coachat och väglett människor och studerat med olika typer av lärare för att stilla min aldrig sinande törst på kunskap och förståelse för människan och dess psykologi och beteenden. Framförallt ser jag mina egna livserfarenheter och människor som jag möter både i mina sessioner och i livet som min största lärare. 

Precis som Einstein sa så tror jag att den enda sanna kunskapen är upplevelse, allt annat är information. Jag tycker det är viktigt att coacha andra utifrån min kunskap som livet har gett mig. Då jag själv har varit utmattad och haft en djup depression vill jag med min erfarenhet av självläkning hjälpa andra i liknande situationer. 

Ju mer jag djupdyker i somatisk psykologi, meditation, holistisk hälsa, självläkning och yoga ser jag min livsväg som spirituell coach utvecklas. 

Jag spenderar mycket tid att utforska konceptet medvetenhet, astrologi, yoga, psykologi och förståelsen för hur trauma lagras som stagnationer i kroppen. Jag älskar att vara i naturen, titta på stjärnorna och blir motiverad av mitt kall att skapa en positiv förändring hos människor och i världen. 

Utbildning

Förutom min utbildning som Marknadsekonom har jag utbildat mig inom retorik & kommunikation och konflikthantering på högskolan. Jag har 200 h yogalärarutbildning inom Embodied Flow som är en transformerande yogaform som öppnar upp för kontakten med ditt djupaste jag genom hatha yoga, somatisk rörelseterapi, meditation i rörelse, tantrisk filosofi och psykologi. Genom åren har jag också praktiserat och gått många kurser och workshops i spirituell coachning, medicinsk yoga, mindfulness och chakra healing.